Stamacin 20- vuotis juhlavuosi

You are currently viewing Stamacin 20- vuotis juhlavuosi

Konepaja Stamac on päässyt nuoren aikuisen ikään. Yhdistettyä 20- vuotisjuhlaa ja pikkujoulua juhlittiin Seinäjoella Sorsanpesällä joulukuun alussa leppoisissa tunnelmissa henkilöstön kesken.

Juhlassa kuultiin historiaa Stamacin alusta aina tähän päivään asti ja hieman avausta myös tulevaan. Saatiin elää tarina Stamacin matkasta kuvien ja videoiden avustamana ja huumorin säestämänä. Moneen ovat yrittäjät ehtineet 20 vuodessa ja paljon on varmasti vielä edessä. Aikojen ensimmäinen ”strategia” oli olla menemättä konkurssiin ainakaan ensimmäisen vuoden aikana. Täma tavoite saavutettiin ja moni muukin alussa suunniteltu asia on toteutettu onnistuneesti. En näe syytä epäillä myöskään tulevien tavoitteiden saavuttamista. Sellaisella asenteella mennään eteenpäin.

20- vuotiaan kunniaksi on uudistettu myös yrityksen logo ja kotisivut. Tyytyväisten konepaja- slogan kuvaa yleistä ilmapiiriä erittäin hyvin. Mm. tästä syystä Stamacin taipaleella on pysynyt mukana myös suuri osa työntekijöistä, ja pitkiä ja vielä pidempiä palvelussuhteita palkittiin tilaisuudessa yhteensä 25kpl. 

Myös yrittäjiä, Timppaa ja Pekkaa muistettiin loistavasta urasta yrittäjinä. He ovat jokaisen ruusun ansainneet!

Konepaja Stamac Oy

Mestarintie 5
60100 SEINÄJOKI
Puh. +358 20 766 9300
info(at)konepajastamac.fi
www.konepajastamac.fi