Onnistunut rekrytointi Konepaja Stamacin kulmakiviä

Onnistunut rekrytointi on meillä liiketoiminnan tärkeimpiä kulmakiviä. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta takaa meille laadukkaat lopputuotteet ja pitkät asiakassuhteet. panostamme jatkuvasti koneistuspalveluihin ja toimintaamme ohjaa ISO9001 laatujärjestelmä.
Jo yli 20 vuoden ajan Konepaja Stamac Oy on ollut tärkeä toimija suomalaisessa konepajateollisuudessa. Teknologia-alan johtavat yritykset luottavat meihin alihankintakonepajana. Tuotamme mm. komponentteja ja voimansiirto tuotteita useille teollisuus yrityksille. Olemme mukana kiinnostavissa tulevaisuuden ratkaisuihin liittyvissä projekteissa ja rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia joukkomme. Meitä on tällä hetkellä 60 työntekijää, joista n. 50 työskentelee pajan puolella mm. cnc-koneistajana.

Rekrytointi, työharjoittelu ja päättötyö

Olemme vahvassa kasvussa ja rekrytoimme uusia työntekijöitä jatkuvasti. Jos sinulla on sopiva koulutus ja osaaminen, palava halu ja korkea motivaatio työn tekemiseen, laita yhteystiedot ja CV alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme yhteydessä.
Meillä voit suorittaa myös työharjoittelut ja päättötyön tekemisen.
Ole rohkeasti yhteydessä ja keskustellaan sopivat ratkaisu – oikean henkilön rekrytointi on meille tärkeää. Konepaja Stamac on tyytyväisten työntekijöiden konepaja.

rekrytointi - tyytyväisten työntekijöiden konepaja

Avoimet työpaikat - rekrytointi

Täällä ilmoitamme avoimista työpaikoista. Seuraa avoimet työpaikat ilmoittelua. Voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen allaolevan lomakkeen kautta. 

  Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


  liitä .pdf tiedosto

  Rekisteriseloste

  Konepaja Stamac Oy

  Mestarintie 5
  60100 SEINÄJOKI
  Puh. +358 20 766 9300
  info(at)konepajastamac.fi
  www.konepajastamac.fi