Alihankintakonepaja Stamac - Metallityöstön ammattilainen

Tyytyväiset asiakkaat ja pitkät asiakassuhteet ovat paras tae alihankintakonepajan kasvulle. Alihankintakonepajan tuotannostamme 90 prosenttia menee asiakkaiden kautta vientiin, mikä tekee myös Stamacista kansainvälisen yrityksen. Olemme ylpeitä siitä, että alihankintakonepaja ja koneistamomme kasvaa asiakkaidemme mukana. Luotettavuus ja joustavuus luovat pitkiä asiakassuhteita. Työ tapahtuu tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työt suunnittelusta ja tuotekehityksestä protoihin ja siitä toimivaan tuotantoon teemme kustannustehokkaasti. Nämä säästöt siirtyvät suoraan myös asiakkaalle.

Uusimme konekantaa jatkuvasti asiakkaidemme suositusten mukaisesti

Investoimalla CNC-koneistukseen ja osaamiseen yrityksemme on onnistunut tilauskonepajana luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita merkittävien vientiyritysten kanssa. Asiakkaina ovat kansainväliset Suomessa toimivat kuljetusväline- ja koneenrakennusteollisuuden yritykset, joiden tuotteissa on mittatarkkoja ja valmistuksellisesti vaativia osia.

Laadukkaat raaka-aineet

Hankimme käyttämämme laadukkaat raaka-aineet metallintyöstöön kotimaasta ja ulkomailta. Raaka-aineilla ja ammattitaitoisella lastutyöstöllä pystymme takaamaan tilatut mittatilaustyöt asiakkaille sovituissa aikatauluissa. 

Kuusi hyvää syytä valita Konepaja Stamac Oy

Alihankintakonepaja - Uusin tulokas on Doosan Dnm5700 pystykarainen työstökeskus.
Uusi kone odottaa asennusta

Konepaja Stamac Oy

Mestarintie 5
60100 SEINÄJOKI
Puh. +358 20 766 9300
info(at)konepajastamac.fi
www.konepajastamac.fi