Koneistuspalvelut uniikilta menetelmäkehittäjältä

Panostus valmistusmenetelmiin tuotteen elinkaaren alkuvaiheessa vähentää tuotteen kokonaiskustannuksia. Koneistamomme antaa tehokkaan startin koko tuotantoon.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat ja kustannustehokkaat koneistamopalvelut lastuavaan työstöön, jyrsintään ja sorvaukseen. Pystymme tarjoamaan koneistettaville osille laajat palvelut tuotekehityksestä ja proto-osien valmistuksesta yksittäiskappaleisiin ja suuriin sarjatuotantoihin asti. Kun asiakas toimittaa piirustukset, me hoidamme loput. Valmistamme itse koneistamisen aikana tarvittavat kiinnitys- ja apuvälineet mittatilaustyönä, jolloin ratkaisu on aina paras mahdollinen. 

Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella sijaitseva tilauskonepajamme on viime vuosien aikana investoinut merkittävästi konekapasiteettiin. Koneistuspalveluillamme onnistuu pienten ja suurten kappaleiden valmistaminen. Alihankintakoneistusta varten meillä on kattava CNC-koneistus: seitsemän robottisolua, tusinan verran CNC-työstökeskuksia, kolme CNC-pitkäjyrsinkonetta, yhdeksän CNC-monitoimisorvia ja toinen tusina CNC-sorvia. Lisäksi on tarvittavat välineet mittaukseen, sahaukseen ja muihin työvaiheisiin. 

Viimevuoden hankinnasta, Monitoimisorvi Okuma Multus U4000, koneen myyjä MTCFlextek on tehnyt blogiin kirjoituksen. Sen pääsee lukemaan alta:

https://www.mtcflextek.fi/artikkelit/huoltopalvelut-kayttokokemus-mtc-flextek-tuotannon-kehittaminen/2017-10-24/konepaja

Kesäkiireet 2018 ja tiensä päähän tullut vannesaha. Saimme nopealla aikataululla uuden sahan ProdMacilta. Täällä hieman tarinaa siitä:  https://www.facebook.com/prodmacoy/

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!