Koneistuspalvelut uniikilta menetelmäkehittäjältä

Panostus valmistusmenetelmiin tuotteen elinkaaren alkuvaiheessa vähentää tuotteen kokonaiskustannuksia. Koneistamomme antaa tehokkaan startin koko tuotantoon.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat ja kustannustehokkaat koneistamopalvelut lastuavaan työstöön, jyrsintään ja sorvaukseen. Koneistettaville osille on laajat palvelut tuotekehityksestä ja proto-osien valmistuksesta lähtien. Kun asiakas toimittaa piirustukset, me hoidamme loput. Valmistamme itse asiakaan tarvitsemat kiinnitys- ja apuvälineet mittatilaustyönä, jolloin ratkaisu on aina paras mahdollinen. 

Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella sijaitseva tilauskonepajamme on viime vuosien aikana investoinut merkittävästi konekapasiteettiin. Koneistuspalveluillamme onnistuu pienten ja suurten kappaleiden valmistaminen. Alihankintakoneistusta varten meillä on kattava CNC-koneistus: seitsemän robottisolua, tusinan verran CNC-työstökeskuksia, kolme CNC-pitkäjyrsinkonetta, yhdeksän CNC-monitoimisorvia ja toinen tusina CNC-sorvia. Lisäksi on tarvittavat välineet mittaukseen, sahaukseen ja muihin työvaiheisiin. 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!